Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@07:31:15 GMT

چشم درد؛ بلاي جان کاميپوتربازها

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۹۶۷۸

چشم درد؛ بلاي جان کاميپوتربازها

خبرگزاري آريا -

ديگر نمي شود گفت جماعت کمي در روز با کامپيوتر کار دارند. بيشتر کارهاي روزمره ما با کامپيوتر انجام مي شود و زل زدن به مانيتور، مي تواند چشم هاي ما را ناراحت کند.
خستگي چشم تنها علامتي است که مي توانيم با اطمينان علت آن را کار يا سرگرمي در مقابل صفحه نمايشگر بدانيم. خستگي چشم بي خطر است اما با اين حال بسيار شايع است: تخمين زده مي شود که 50 تا 90 درصد کساني که زمان شان را در مقابل صفحه نمايش مي گذرانند، دچار خستگي چشمي مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر مدت زيادي بدون هيچگونه استراحتي در مقابل صفحه نمايش قرار بگيريم، اين احتمال باز هم بيشتر مي شود. اما خستگي بينايي را چه طور مي توان تشخيص داد؟ اين علايم را به خاطر بسپاريد: چشم ها قرمز مي شوند، مي خارند و حساس مي شوند. از چشم اشک مي آيد و دردهايي در کره چشم بروز پيدا مي کنند. اين علائم همراه با سردرد، درهاي مغزي يا کمر درد هستند.
متاسفانه بايد بگوييم نمايشگرها مشکوک به افزايش آب سياه هستند. آب سياه بيماري اعصاب بينايي است، که اغلب در ارتباط با افزايش فشار چشم به وجود مي آيد. اين بيماري اغلب خود را به شکل کاهش ميدان ديد نشان مي دهد که همراه با از بين رفتن فيبرهاي بينايي است. هنوز هيچ چيز در اين رابطه ثابت نشده است، اما اين احتمال وجود دارد که کار در مقابل صفحه نمايشگر باعث افزايش احتمال ابتلا به اين بيماري مي شود. ضمناً بايد گفت آب سياه در بين کساني که با کامپيوتر کار مي کنند، بيشتر ديده مي شود.
در تمام موارد، اگر نمايشگرها باعث ايجاد مشکلات بينايي نشوند، در عوض مي توانند وجود برخي مشکلاتي که از قبل وجود داشته، خصوصاً مشکلات شکست نور را آشکار کنند.
پس توصيه هاي زير را جدي بگيريد:
لا به لاي کار، هر نيم ساعت يک بار به خودتان 2ـ 3 دقيقه استراحت دهيد، از جا بلند شويد يا رويتان را از کامپيوتر برگردانيد و کار ديگري انجام دهيد.
درست در مقابل نمايشگر قرار بگيريد. صندلي و ميز بايد در ارتفاع مناسبي باشند، آرنج ها بايد تکيه داده شوند و در حالت افقي قرار بگيرند، بالا تنه بايد درست در مقابل نمايشگر باشد، چشم ها بايد از بالا به مانيتور اشراف داشته باشند. هرگز نبايد از پايين به نمايشگر نگاه کرد.
مراقب باشيد که انعکاس نور بر روي صفحه نمايش نيفتد. مثلا مانيتور را رو به روي پنجره، لامپ و منابع نوري ديگر نگذاريد.
به طور منظم، شقيقه ها، پوست سر، گردن و پايين گردن تان را ماساژ دهيد.
با چشم پزشک تان درباره استفاده از عينک هاي «مخصوص کامپيوتر»، بينايي تان و فاصله مناسب بين خودتان و صفحه نمايشگر صحبت کنيد.
منبع:ettelaat.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی

یک رسانه عبری زبان فاش کرد نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه به بیماری‌های مرموزی مبتلا شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی از بیمارهایی خبر داد که نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه دچار آن شده و پزشکان برای تشخیص علت و تجویز دارو برای آن دچار مشکل شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نظامیان بازگشته از جنگ‌ و درگیری در نوار غزه دچار مشکلات جسمی ‌شده‌اند که پزشکان از تشخیص و به تبع آن تجویز معالجه برای آن دچار مشکل شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، نظامیان مذکور که اکثر زخمی‌های جنگ در نوار غزه هم هستند و در مراکز توانبخشی بستری می‌باشند از مشکلات جسمی و روحی شدیدی رنج برده و حتی برخی از آنها به دلیل شدت مشکلات قدرت تکلم طبیعی خود را هم از دست داده‌اند.

این رسانه تاکید کرد، جراحات وارد شده به این نظامیان در نوار غزه قدرت تکلم، شنوایی، خوردن و نوشیدن صحیح را از آنها گرفته است.

نری بالید، کارشناس گفتار درمانی در بیمارستان توانبخشی ایخلوف در این رابطه گفت: برخی از نقاط ضعف در این افراد به وجود آمده است که اگر نتوانیم به راه حلی برای معالجه آن برسیم، تا سالیان درازی همراه آنها باقی خواهد ماند.

او گفت: شماری از نظامیان زخمی  با ضعف شدید شنوایی به اینجا منتقل شده‌اند، این مسئله از طریق وزوز گوش یا نوعی حساسیت نسبت به سر و صدای بالا یا دشواری در فهم سخنان طرف مقابل در صورت وجود هیاهو نمایان می‌شود.

این در حالی است که برخی دیگر هم با مشکل شنیدن صحیح صدا مشکل هستند و تارهای صوتی شماری از آنها آسیب جدی دیده است.

این کارشناس در عین حال اعتراف کرد: در بسیاری از موارد نظامیان آسیب‌های شدیدتری هم دیده‌اند اما ما قادر به کشف فوری آنها نبوده و بعد از چند هفته یا چند ماه متوجه آن می‌شویم، یکی از این موارد ناتوانی آنها در صحبت کردن طولانی با صدای بلند است، چنین مواردی نمی‌تواند در تست‌های استاندارد اولیه انجام گرفته از آنها مشخص شود.

مشکل دیگر موجود ناتوانی نظامیان بازگشته از نوار غزه ، یادآوری واژه‌ها یا نام اشخاص است، همچنین آنها مشکلاتی در بازگو کردن دقیق کلمات در زمانی که می‌خواهند در مورد مسئله‌ای سخن بگویند مواجه می‌شوند.

متخصص مذکور معتقد است، شاید مجروحیت‌های جسمی آشکار به مرور زمان بهبود پیدا کنند اما این نوع مشکلات که به شکل فیزیکی قابل تشخیص نیستند کیفیت زندگی این نظامیان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد زیرا آنها می‌بینند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران حتی بکارگیری تلفن را ندارند.

21 درصد از نظامیان اسرائیلی تحت درمان روانی قرار گرفته‌اند

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماهیگیری در رودسر بلای جان جوان ۲۲ ساله شد
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • عرضه فیس آیدی اپل با مدل آیفون ۱۸ پرو
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • هجوم هواداران خشمگین رم به صفحه اینستاگرام آبراهام و کارسدورپ
  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است
  • بلای جان رامین رضاییان مقابل پرسپولیس (عکس)
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی