Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، این روزها با توجه به شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن شدن آموزش ها  دانشجویان  و دانش‌آموزان ساعت های طولانی را  با تلفن همراه، لپ‌تاپ یا تبلت سپری می کنند. 

افرادی که ساعت ها به صفاز خستگی ،قرمزی چشم خستگی چشم و نحه نمایشگرها خیره می شوند اغلب از  خستگی و خشکی چشم ، سردرد ، تاری دید شکایت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید علی بشیری، متخصص چشم پزشکی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،درباره آسیب های چشمی در استفاده طولانی مدت از  صفحه نمایشگرها گفت:اگر به طور مداوم و طولانی به صفحه نمایش خیره شوید ممکن است، آسیب جدی به چشم شما وارد شود.

او ادامه دادکار طولانی مدت و یکنواخت ما را از چشم درد و سوزش بی اطلاع می کند و همین امر باعث می‌شود که چشم ما برا اثر نگاه طولانی و مداوم ضعیف شود.

بشیری عنوان کرد:خیره شدن طولانی‌مدت چشم‌ها در اثر نگاه کردن به تلفن همراه و لپ‌تاپ منجر به خستگی چشم‌ها و مغز می شود  که می‌تواند سبب تاری دید و خشکی چشم شود، به این صورت که با کاهش پلک‌زدن، اشک انسان سریع تبخیر شده و در نهایت باعث خشکی چشم می‌شود پس در هنگام استفاده از مانیتور‌ها به طور عمد بیشتر پلک بزنید!


این متخصص چشم پزشکی افزود: بر اثر عرق کردن دست‌ها هنگام تماس با صفحه موبایل فرصت مناسبی برای رشد باکتری‌ها و در نتیجه انتقال آن به چشم‌ها خواهد شد که موجب نفوذ آن‌ها به پلک و لایه رویی چشم‌ها شده و در نهایت باعث سوزش، اشک، سرخی چشم‌ها و مشکلات بسیاری از این قبیل می‌شوند.


بشیری با بیان این که تار‌ی و کثیف بودن صفحه کامپیوتر یا موبایل باعث خستگی و آسیب به چشم می‌شود تصریح کرد: بهتر است، صفحه نمایش تمیز بوده و فاصله ۳۵ سانتی‌متری از صفحه نمایش حفظ شود به طوری که سر خم نشده و صاف و مستقیم موبایل یا کامپیوتر نگاه کنند.

قانون ۲۰، ۲۰، ۲۰


این متخصص چشم به زمان زیاد استفاده در روز با رایانه و تلفن همراه اشاره کرد و  قانون ۲۰، ۲۰، ۲۰ پیشنهاد داد و گفت:بهتر است به ازای هر ۲۰ دقیقه کار، ۲۰ ثانیه به چشم تان استراحت داده، سپس به چیز‌هایی که در فاصله ۲۰ فوتی (حدود ۶ متری) شما قرار دارند، نگاه کنید، این روش تاثیر بسیاری در جلوگیری از ضعیف شدن چشم‌ها خواهد داشت.


او تاکید کرد:بهتر است اندازه حروف را خیلی کوچک نکنید. حروف کوچک چشم هارا خسته می‌کنند و کیفیت دید را کاهش می‌دهند به طور کلی حروف بزرگ‌تر بهتربوده است.


بشیری گفت:بهتر است در محیط کم‌نور به صفحه گوشی نگاه نکنید و هرگز در تاریکی به صفحه نمایش خیره نشوید.  

انتهای پیام/غ /ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت بینایی چشم صفحه نمایش چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود

به گزارش خبرآنلاین از سازمان اسناد و کتابخانه ملی، محمود پاکزاد از اولین عکاسانی است که تاریخ خیابان‌های تهران را مصور و مستند کرده است، البته از جمله شهرهایی که پاکزاد برای عکاسی به آن‌ها سفر کرده می‌توان به اصفهان، شیراز، تبریز، گرگان، اهواز،آبادان، خرمشهر، همدان، آذربایجان، قم، شهرهای شمالی ایران اشاره کرد. پاکزاد در سال ۱۳۷۷ خودش را بازنشسته کرد و در سال ۱۳۷۸ عکس‌های خود را به سازمان اسناد ملی اهدا کرد.

تصویر زیر از مجموعه عکس‌های محمود پاکزاد از خیابان ولیعصر(عج) تهران در سال ۱۳۳۴ است. خیابان ولیعصر تهران یکی از شاه‌راه های ارتباطی در مسیر شمال به جنوب و برعکس در شهر تهران است. تا پیش از انقلاب اسلامی ایران خیابان ولیعصر را با نام خیابان پهلوی می‌شناختند. خیابان ولیعصر به‌واسطه درختان چنارش نیز شهرت زیادی دارد؛ گرچه که در گذشته تعداد این درختان بسیار بیشتر از امروز بود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902609

دیگر خبرها

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب