Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@01:03:25 GMT

عینک محافظ نور آبی چقدر کارایی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۹۹۶۹

روش‌های مختلفی برای محافظت از چشم‌ها در برابر نور آبی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از عینک محافظ نور آبی است.

به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا،  روزنامه جام جم نوشت: نور سفیدی که از خورشید، لامپ‌های فلورسنت، لامپ‌های ال‌ای‌دی، نمایشگر رایانه و سایر وسایل الکترونیکی منتشر می‌شود از نورهای مختلف قرمز، آبی، نیلی، زرد، سبز، بنفش و نارنجی تشکیل شده که هر کدام در طول موج متفاوتی منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نور آبی و بقیه نورهای طیف رنگی نقش اساسی در درک ما دارند اما قرارگرفتن بیش از حد در معرض نور آبی می‌تواند به سلامت ما آسیب برساند. خستگی دیجیتالی چشم از شایع‌ترین اثرات قرارگرفتن در معرض نور آبی است. جدا از درد و سوزش ناشی از خستگی چشم، نور آبی می‌تواند منجر به وارد آمدن آسیب طولانی‌مدت به سلول‌های شبکیه شود. روش‌های مختلفی برای محافظت از چشم‌ها در برابر نور آبی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از عینک محافظ نور آبی است.

کارشناسان چه می‌گویند؟

«سندرم بینایی رایانه‌ای» اصطلاحی است که برای شرایط مختلف چشمی ناشی از خیره‌شدن طولانی‌مدت به نمایشگر به‌ کار می‌رود. وقتی روی ویدئویی که ویرایش می‌کنید یا مقاله‌ای که می‌نویسید تمرکز دارید، کمتر از حد معمول پلک می‌زنید. به این ترتیب، چشم‌های خود را از لایه مایع محافظتی که اشک ایجاد می‌کند محروم می‌کنید. در نتیجه ممکن است در چشم خود کمی احساس ناراحتی کنید و بینایی شما تار شود. قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض نور سفید همچنین می‌تواند به دژنراسیون ماکولا منجر شود. این وضعیت که بر اثر وارد آمدن آسیب به قسمت مرکزی شبکیه ایجاد می‌شود، از علل اصلی کاهش بینایی در افراد بالای ۵۰ سال است.

آیا عینک محافظ نور آبی ارزش خرید دارد؟

با همه‌گیری کووید-۱۹ و قرنطینه‌هایی که با خود به همراه داشت زمان استفاده از نمایشگرها افزایش پیدا کرد. در این شرایط برخی از چشم‌پزشکان استفاده از عینک نور آبی را برای حفظ سلامت چشم کاربران توصیه کردند. برخی از کاربران نیز کاهش خستگی چشم با استفاده از این عینک‌ها را گزارش کردند. اما این عینک‌ها معمولا گران‌قیمت بوده و برخی از متخصصان چشم، استفاده از این عینک‌ها را غیر قابل توجیه می‌دانند. به‌ عقیده این متخصصان، هنوز تحقیقات کافی در مورد اثربخشی این عینک‌ها انجام نشده است.

افزون بر این، نور آبی به‌تنهایی عامل سردردها و خشکی چشم نیست. عینک‌های نور آبی مطمئنا آسیبی به چشم نمی‌رساند اما هیچ مدرکی وجود ندارد که به سلامت چشم کمک کند. این گروه از پزشکان توجه به نکات دیگری همچون تنظیم زمان استفاده از وسایل الکترونیکی، پلک‌زدن کافی، حفظ فاصله مناسب، تنظیم میزان نور دستگاه‌ها و نیز استفاده از قطره‌های چشمی را در مبارزه با خستگی چشم موثرتر می‌دانند.

منبع: Everyday Health

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عینک محافظ نور آبی عینک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است

داده‌های فنی و تخصصی نزد مقاومت فلسطین حکایت از یک مطالعه مهندسی دارد که «نقش حیاتی» آوارها در نوار غزه را در «مسدود کردن خدمات راداری» به واسطه فناوری‌های بسیار مدرن که توسط ایالات متحده، انگلیس و فرانسه به اشغالگران ارائه شده بود، ثابت کرد.

به گزارش ایسنا، این داده‌ها نشان می‌دهد که سیاست «تخریب خانه‌ها و ساختمان‌ها» در غزه که توسط نیروی هوایی اشغالگران اجرا شد، به ضرر خودشان نیز تمام شده زیرا باعث کاهش اثربخشی فعالیت‌های راداری با فناوری پیشرفته‌ای شد که در پهپادهای جاسوسی  برای تعقیب و زیر نظر گرفتن تحرکات اعضای گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس در «تونل‌ها» و همچنین برای کمک به تلاش‌ها به منظور «شناسایی محل حضور اسیران صهیونیست» کار گذاشته شد.

به نظر می‌رسد که یک اتاق عملیات اطلاعات هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی از این حقایق آگاه شده است، زیرا متخصصان در گزارش‌های خود اشاره کرده‌اند که آوارهای سیمانی - بتنی و خاک بر پیچیدگی‌های عملیات نظارت زیرزمینی افزوده است.

بنابراین کارایی دستگاه‌های بسیار مدرن که وظیفه آنها نفوذ بیش از ۲۰ متر به خاک و پی بردن به اتفاقات حرارتی بود، تأثیر منفی گذاشت و دلیل آن این بوده که سیمان به طور خاص با مقادیر آهن موجود در آوارها مانع اثربخشی پرتوهای مورد استفاده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • «آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است