Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@08:24:40 GMT

چگونه خستگی چشم را رفع کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۱۲۹۶

چگونه خستگی چشم را رفع کنیم؟

متخصص چشم پزشکی گفت:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم‌ها کاست.
یاسمن هادی، فلوشیپ قرنیه درباره «خشکی چشم ناشی از آنلاین شدن کلاس‌های آموزشی»، گفت:از شروع پاندمی ویروس کرونا بسیاری از دولت‌ها تصمیم گرفتند که برای حفظ فاصله اجتماعی و پیشگیری از گسترش بیماری مراکز آموزشی شامل مدارس و دانشگاه‌ها را تعطیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برای پایدار ماندن امر آموزش به سمت برگزار کردن کلاس‌های مجازی رفتند؛ بنابراین چندین ماه است که دانشجویان و دانش آموزان از کلاس‌های آنلاین بهره می‌برند و هنوز مشخص نیست که که مدارس و دانشگاه‌ها چه زمانی به صورت کامل حضوری بازگردند.

این متخصص چشم گفت:تغییراتی که در امر آموزش به سمت مجازی شدن ایجاد شد منجر شد که کودکان، نوجوانان و جوانان ساعات متفاوتی از روز را به صورت مداوم به استفاده از ابزار الکترونیک شامل کامپیوتر، تبلت و گوشی همراه بپردازند.

هادی افزود: همین امر موجب شده است که در سراسر دنیا نگرانی درمورد عوارض مختلف استفاده طولانی از این ابزار الکترونیکی افزایش یابد.

وی ابراز داشت:یکی از شایعترین مشکلات چشمی که به علت استفاده از ابزار الکترونیک ایجاد می‌شود، خستگی و خشکی چشم ناشی ابزار دیجیتال است. علایم شایع شامل خشکی چشم، خارش، احساس جسم خارجی، اشک ریزش، تاری موقت دید و سردرد است.

این متخصص چشم متذکر شد: مطالعات مختلف در مناطق مختلف جهان شیوع این مشکل را بین دانش‌آموزان و دانشجویانی که از کلاس‌های آنلاین استفاده می‌کنند از ۲۵ درصد تا ۹۳ درصد متغیر گزارش کرده اند و نشان داده اند که شیوع خشکی چشم در نوجوانانی که از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و خصوصا در استفاده بیشتر از دو ساعت در شبانه روز، بیشتر است.

هادی اضافه کرد: همچنین در دوره پاندمی کرونا محدودیت‌هایی در زمینه فعالیت‌های خارج از منزل کودکان و نوجوانان به وجود آمد که خود منجر می‌شود ساعات بیشتری را به بازی‌های کامپیوتری یا تلویزیون و ابزار الکترونیک، ختی خارج از ساعات درسی اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: مطالعات نشان دادند استفاده بیشتر از یک ساعت در شبانه روز از بازی‌های کامپیوتری روی گوشی‌های هوشمند یک فاکتور خطر مهم برای ایجاد خشکی چشم است.

این متخصص چشم خاطرنشان کرد:‌بنابراین اهمیت دارد که والدین و معلمین از این خطرات آگاه باشند و در مورد طول مدت استفاده کودکان و نوجوانان از این وسایل، فاصله‌ای که از صفحه نمایشگر دارند و نوع فعالیت‌های روزانه آن‌ها دقت بیشتری داشته باشند.

هادی افزود: مهمترین پیشنهادی که برای جلوگیری از عوارض چشمی ناشی از ابزار الکترونیکی وجود دارد، کاهش ساعات استفاده از این ابزار است. حداقل کاری که می‌شود انجام داد کم کردن ساعات استفاده غیر درسی از گوشی هوشمند و کامپیوتر و افزایش فعالیت‌های فیزیکی و خارج از منزل است.

وی یادآور شد:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم‌ها کاست. همچنین توصیه می‌شود که هنگام نگاه کردن به صفحه نمایشگر مرتب به صورت ارادی پلک زده شود تا پرده اشکی خشک نشود.

این متخصص چشم بیان داشت:استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی بدون نگهدارنده که بدون نسخه پزشک قابل تهیه هستند توصیه می‌شود. در صورتی که با وجود رعایت این نکات علایم برطرف نشود و یا در صورت بروز قرمزی و التهاب چشم‌ها معاینه توسط چشم پزشک باید در نظر گرفته شود.

منبع: فارس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: چشم چشم پزشکی چشم انداز خستگی چشم ابزار الکترونیکی استفاده از ابزار متخصص چشم خشکی چشم چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • علت خشکی گلو بعد از بیدار شدن از خواب چیست؟ (فیلم)